Tijdens een healingbehandeling werk  ik in de energielagen die het lichaam omhullen. Ik werk met vier lagen: de fysieke-, emotionele-, mentale- en spirituele laag. Elke laag heeft een heel eigen beweging en bevat een specifieke functie.

 

De fysieke laag bevindt zich het dichtst bij je lichaam. Hier beleef je je levensenergie en levenskracht. De ervaring van het hebben en gebruiken van je lichaam in een uitwisseling met de wereld om je heen. Bovendien beschermt het je tegen ziektekiemen en schadelijke stoffen.

 

In je emotionele laag beleef je je gevoelens, emoties en wensen. Het zeeft emoties die van buiten op je af komen en trekt ervaringen aan die je stimuleren om onverwerkte emotionele belevingen te transformeren.

 

In je mentale laag ervaar je gedachten, je logische en analytische denken. In een uitwisseling met de wereld om je heen, vorm je hier je mening over jezelf en de wereld om je heen. Via je mentale impulsen en andere gedachtevormen krijgen de prikkels die je vanuit je wezen ontvangt, hier een voor jou herkenbare vorm.

 

Je spirituele laag biedt ervaringen waarin je de eenheid kunt beleven met Al Wat Is. Momenten waarin je weet hebt van de verbondenheid tussen alles wat leeft. Een weten en vertrouwen in de loop der dingen. Een holistisch ervaren van jezelf en je leven.

 

Bij de behandeling laat ik energie stromen door mijn handen en laat ik mijn handen bewegen door de verschillende energielagen. Eerst vindt een reiniging plaats van deze lagen, waarna vervolgens deze lagen worden opgevuld met reinigende energie.

Een healingbehandeling kan voortvloeien vanuit een holistische massage maar kan eventueel ook apart worden gedaan.

 

 

Healing: 30 minuten  ‚ā¨ 30,00

Geregistreerd als CAT therapeut

Aangesloten bij geschillencommisie GAT

CAT therapeut nummer 48532021-01-12

 

KVK nummer 81720912

BTW nummer NL-089029549-B-01

 

 

Praktijkadres

Akkergeelster 73

6971 MG  Brummen

 

06 42 20 64 69

h.severs@omniamassage.nl

 

Geopend: maandag, dinsdag en vrijdag