Coaching

 

Vier richtingen van kijken naar een persoonlijk probleem, plan of voornemen.

 

Loop jij rond met een persoonlijk probleem of dilemma waarvoor je even geen oplossing ziet? Of heb je een persoonlijk plan of voornemen waarvan je nog niet goed weet hebt hoe je er vorm aan wilt gaan geven in de richting van uitvoering?

In twee bijzondere coaching sessies laat ik jou vanuit vier verschillende richtingen een blik richten op datgene waar jouw persoonlijke dilemma’s zich voordoen. Vanuit deze vier invalshoeken heb je de mogelijkheid om zo breed mogelijk te kijken om voor jezelf helderheid te krijgen over een oplossing of een plan van aanpak.

 

De vier richtingen (noord, oost, zuid, west) komen voort vanuit wijsheid vanuit verschillende sjamanistische culturen. Ze zijn gekoppeld aan de basisritmes die we tegenkomen in de natuur, o.a. aan de baan van de aarde om de zon, de dagdelen, de seizoenen en de fasen van de maan. Als je met de vier richtingen kennis maakt, wordt al snel duidelijk dat er een grote diepte in schuilt en dat ze gekoppeld kunnen worden aan alle menselijke ervaringen. Iedere richting leert ons vanuit een andere invalshoek een blik te werpen op  dilemma’s. Door op deze manier alles onder ogen te zien en te doorvoelen, leer je te zien welke obstakels er van buitenaf een rol spelen en ook welke obstakels in onszelf ons belemmeren. Welk probleem hoort bij jou en welk ander deel van het probleem kan je juist laten gaan, afsterven, verdwijnen, loslaten? Door vanuit de verschillende richtingen en op een bepaalde manier met afstand naar het geheel te gaan kijken, krijg je ruimte om met je hart (en ziel) keuzes te maken voor je persoonlijke plan van aanpak van het dilemma. Door vervolgens specifieke kwaliteiten uit te nodigen voor de uitvoering van je plan, ben je startklaar om je problemen op te lossen of je plan of voornemen te gaan uitvoeren.

 

Coaching: twee sessies van 90 minuten  € 150,00

 

Meer informatie...

 

 

Geregistreerd als CAT therapeut

Aangesloten bij geschillencommisie GAT

CAT therapeut nummer 48532021-01-12

 

KVK nummer 81720912

BTW nummer NL-089029549-B-01

 

 

Praktijkadres

Akkergeelster 73

6971 MG  Brummen

 

06 42 20 64 69

h.severs@omniamassage.nl

 

Geopend: maandag, dinsdag en vrijdag