Over mij

Naast mijn jarenlange werkzaamheden in het onderwijs, heb ik diverse intuïtieve opleidingen gevolgd, waaronder Intuïtie en Energie, Healing en diverse coaching opleidingen. Nadat ik mijn baan in het onderwijs vaarwel heb gezegd, heb ik de opleiding Familieopstellingen, de Source opleiding en de opleiding tot Integraal-Holistisch massagetherapeut gedaan met diverse specialisatiemodules. Daarna ben ik met mijn eigen praktijk Omnia gestart waar ik mijn werk als holistisch massage therapeut kan combineren met systemisch werk en energetische therapie.

 

Zelf heb ik in mijn leven moeten leren om naast het taak- en doelgericht werken, ook de kwetsbare stukken in mezelf te accepteren. Ik heb het beeld leren loslaten dat het contact met mijn zachte kant mijn kracht ondermijnt. Met dat nieuwe beeld heb ik in de diepte van mijn eigen kwetsbaarheid kunnen afdalen en in verbinding met mezelf de grote levensthema’s onder ogen durven zien, zoals leven, dood, ziekte  en andere zingevingsvragen.

 

Met de start van mijn eigen praktijk heb ik mijn hart kunnen volgen om mensen te kunnen begeleiden om in verbinding met lichaam en geest te onderzoeken wat hun klachten ze te vertellen hebben, zodat ze in staat zijn om zichzelf weer te kunnen helen door bewustwording. Ik vind het geweldig om samen met jou te onderzoeken hoe jij vanuit je klachten van stress, ongemak, pijn of  verdriet,  je balans weer kunt hervinden om ten volle jezelf te durven zijn en om van daaruit (weer) in je eigen kracht te kunnen gaan staan.

 

Ik nodig je van harte uit om de uitdaging voor deze zoektocht naar ‘je eigen ik’ met mij aan te gaan!

 

 

Geregistreerd als CAT therapeut

Aangesloten bij geschillencommisie GAT

CAT therapeut nummer 48532021-01-12

 

KVK nummer 81720912

BTW nummer NL-089029549-B-01

 

 

Praktijkadres

Akkergeelster 73

6971 MG  Brummen

 

06 42 20 64 69

h.severs@omniamassage.nl

 

Geopend: maandag, dinsdag en vrijdag