Opstelling / systemisch werk

Voorafgaand aan een opstelling breng je een thema in of een situatie waar jij in je leven (vaker) tegenaan loopt en waarbij je zoekt naar een oorzaak.

 

Lichaam, ziel en geest beïnvloeden elkaar. Ons hele systeem moet in balans zijn om levenskracht vrijuit te kunnen laten stromen. De mens is onderdeel van een groter geheel (familie, werk, maatschappij, land, wereldbevolking). De energie van (voor)ouders kan soms tastbaar aanwezig zijn in het lichaam. Op celniveau worden niet alleen onverwerkte trauma’s opgeslagen maar ook programmeringen en trauma’s van onze (voor)ouders.

 

Elke cel is een microkosmos in de grote kosmos: een onderdeel van het grote geheel. Ieder mens is deel van een systemische ordening, ook binnen de familie. Iedereen heeft in dit systeem zijn eigen plek. Iedereen hoort erbij en niemand kan uitgesloten worden. Ook gestorven voorouders en familieleden horen bij dit systeem en onbewust hebben zij op energetische laag invloed op jou.

 

Onverwerkte gebeurtenissen worden doorgegeven in het systeem. Als kind kun je nog generaties later gebonden zijn aan deze trauma’s. Deze doen zich voor in blokkades of in repeterende tegenslagen.

 

Tijdens opstellingen kijken we wat de liefdesstroom belemmert en hoe je deze liefdesstroom weer kunt herstellen. Bij individuele begeleiding wordt hiervoor gebruik gemaakt van ‘vloerankers’ (blaadjes papier met steekwoorden) of van poppetjes (figuurtjes die familieleden representeren en krachtvelden zichtbaar maken). Bewustwording geeft inzicht en is de basis voor heling.

Een opstelling kan voortvloeien vanuit een holistische massage maar kan eventueel ook apart worden gedaan.

 

 

Opstelling 90 minuten€ 45,00

 

 

Geregistreerd als CAT therapeut

Aangesloten bij geschillencommisie GAT

CAT therapeut nummer 48532021-01-12

 

KVK nummer 81720912

BTW nummer NL-089029549-B-01

 

 

Praktijkadres

Akkergeelster 73

6971 MG  Brummen

 

06 42 20 64 69

h.severs@omniamassage.nl

 

Geopend: maandag, dinsdag en vrijdag